Neobyčejný trip na ostrově Madeira a narušené Květinové slavnosti

Neobyčejný trip na ostrově Madeira a narušené Květinové slavnosti

20 zaměstnanců BARTHu si užilo týden plný zážitků na ostrově věčného jara.

Celkem 20 zaměstnanců firem ze skupiny BARTH se účastnilo v květnu týdenního tripu na portugalský ostrov Madeira ležícího v Atlantickém oceánu, který je výčnělkem vyhaslé sopky.

Celá skupina, kde byly zastoupeni pracovníci z různých pracovních pozic, jak z naší Reklamky, tak z účetního a provozního oddělení, prodejci z Autocentra, ale také Míra z odtahové služby, zažila hektický týden. Kromě školení v apartmánovém komplexu s výhledem na moře a hlavní město Funchal, zažili spousta neobyčejných zážitků. Chodili túry po místních levádách, což jsou zavlažovací kanály v horách a vedou i v uměle vytvořených tunelech, dále absolvovali túry po horách a vyšplhali na několik vrcholů, které byly až nad mraky. Část skupiny se účastnila ve volném času tripu na katamaránu, kde pozorovala skákající delfíny a také navštívila místní botanické zahrady. Na ostrově, který se nazývá ostrov věčného jara, bylo opravdu jarní počasí okolo 15°C, ale měnilo se každou minutou. Zažili jsme slunce, déšť, vítr, mlhu a to vše se měnilo během minut. Všem hodně chutnal místní sladký nápoj „Poncha“.

Květinový festival na Madeiře

Během května se konají ve městě Funchal Květinové slavnosti, které vrcholí průvodem alegorických vozů a tančící skupiny různých souborů a částí ostrova, který má jen 250 tis. obyvatel. Na tyto slavnosti a průvod se sjíždí tisíce lidí z celého světa a jsou vysílány živě na mnoha televizích. Posilněni nápojem „Poncha“ se naše neobyčejná skupina infiltrovala mezi vystupující taneční skupiny v květinovém průvodu, ale bohužel si toho do 10-ti minut všimla ochranka akce a naše taneční kreace jsme museli ukončit. K večeřím se ochutnávali místní speciality Ešpada (ryba) nebo Ešpatada (hovězí na rožni). Všichni účastníci si také sami vařili večeře na apartmánech z místních surovin. 

Na skvělé zážitky a atmosféru měla vliv perfektní parta a pozitivní a nadšený přístup každého účastníka trip a také perfektně zorganizovaná akce od naší průvodkyně Irenky. Každý účastník si odvezl nezapomenutelné zážitky na celý život. Všichni zažili týden neobyčejných zážitků a dozvěděli se mnoho nového. 

Michal Burkoň, 
výkonný ředitel skupiny BARTH

Ohlasy účastníků tripu:

"Madeira je nádherný ostrov plný květin, exotického ovoce a ryb. Je to území s jedinečnými výhledy. Díky výborné organizaci jsme zažili týden plný adrenalinových zážitků s fajn partou.  Jsem ráda, že jsem toto vše mohla vidět a zažít tzv. na vlastní kůži. Děkuji, že jsem se mohla takového výjimečného zájezdu zúčastnit."
Blanka H.

"Prvním vstupem a letem na palubě dopravního letadla v mém životě začalo osm neobyčejných dní v Atlantickém oceánu na neobyčejném ostrově Madeira. Dlouho budu z těch úžasných zážitků čerpat a velmi děkuji za splněný sen."
Míra S.

"Chtěla bych ještě jednou všem moc poděkovat za příležitost zúčastnit se společné expedice na Madeiru a s prima kolektivem prožít pár dní naprostého relaxu a odpočinku při objevování všech koutů a krás ostrova. Těšila jsem se strašně moc a musím přiznat, že skutečnost daleko předčila očekávání : bylo to super, nádherné, kouzelné , úžasné – jedním slovem : neobyčejné ! Kouzelná příroda, perfektní počasí, nabitý program , hafo intenzivních zážitků a  skutečně pohodová atmosféra po celou dobu zájezdu – takový byl náš výlet na Madeiru. Madeira = moje nová velká láska. Díky moc!"
Romana D.

"Chtěl bych moc poděkovat za možnost odcestovat do tak krásné země jako je Madeira. Tato země se může bez pochyb pyšnit nádhernou přírodou, kde si člověk odpočine a hlavně přestane myslet na práci. Doporučuji se sem podívat a vyzkoušet místní Ponchu."
Lukáš K.

„Kouzelný ostrov plný květin, levád, vodopádů, hor, hudby, tance, ještěrek a nezapomenutelné atmosféry se skvělou partou lidí. To vše ještě podtrhlo kulinářské umění naší Jarky i místních restaurací a díky madeirskému nápoji Poncha, jsme si někteří z nás odvezli ještě veselejší zážitky. Marice, Michalovi a průvodkyni Irence děkuji za plno neopakovatelných zážitků.“
Jitka R.

"MADEIRA? Ještě nedávno jsem nevěděl že existuje :-) no a po týdenní návštěvě se těším na další trip! Síla zážitku podtržena znalostmi „slečny Madeiry“, kuchyní Jarušky a vůbec skvělou partou! Díky moc všem…, ten co šel zase někam pěšky."
Jirka B.

"Moc rád bych poděkoval za úžasný trip na Madeiru. Opravdu nádherné hory, příroda, moře a hlavně skvělá parta lidí okolo. Tento výlet jsem si opravdu „neobyčejně“ užil!"
Pepa M.

"Chtěla bych poděkovat Michalovi, že jsem se mohla účastnit tripu na Madeiru. Bylo to výjimečné, plné neuvěřitelných zážitků, jako třeba plavba na katamaránu, květinové slavnosti, unikátní levády, vodopády a prostě každý den byl fantastický. Ne jednou jsem si na horských výpravách tiše zpívala píseň,, Když nemůžeš, přidej víc….ty to dáš, na to máš… Sešli jsme se naprosto skvělá parta jak z Reklamky, tak z Autocentra a dovezli jsme si nová přátelství a na takové zážitky se prostě nikdy nezapomíná. Alespoň já ne."
Jarka M.

Madeira, ráj na zemi! Hory, kytičky, moře a snesitelné teploty! Cítila jsem se tam jako ryba ve vodě. A nesmím opomenout květinové slavnosti, opravdu nezapomenutelný zážitek! Na 100x díky, že jsem tam mohla být.“
Leona M.

"Úžasný výlet za hranice všedních dnů s prima partou lidiček…Přála bych každému něco podobného zažít. Moc děkuji za možnost prožít to s vámi."
Iveta S.

Prohlédnout volné pracovní pozice >