Zaměstnanci skupiny BARTH zažili Švýcarsko a autosalon v Ženevě

Zaměstnanci jeli za odměnu do Ženevy na tradiční autosalon.

Více než 20 zaměstnanců z Autocentra BARTH a reklamní agentury BARTH-media se počátkem března podívalo za odměnu na tradiční Ženevský autosalon. Skupiny sestavené z mechaniků, servisních poradců, vedoucích servisů, pracovníků fleetového oddělení a účtárny Autocentra BARTH, ale i pracovníků reklamní agentury BARTH media, měly náročný program.

Prohlídka autosalonu v Ženevě, kde byly představeny novinky ze světa automobilového průmyslu, byla velmi náročná, ale přesto zajímavá. Všechny nové modely každé z námi zastupovaných značek byly prozkoumány. A po večerech se vedly „odborné“ diskuze o tom, v čem je který model vozu lepší, či horší.

Během tohoto pobytu měli kolegové možnost podívat se např. do švýcarského pohoří 4 Vallées, kde kousek od městečka Nendaz vyjeli lanovkou na horu Mont Fort do nadmořské výšky 3 330 m. n. m.

Někteří kolegové také měli možnost podívat se do Francie, do horské oblasti Chamonix s majestátní horou Mont Blanc a na ledovec pod Mont Blancem až do jeho ledové jeskyně.

Lyžaři si stihli i zalyžovat v perfektních podmínkách oblasti 4 Vallées a někteří kolegové brázdili horské kopce na sáňkařské dráze. Počasí bylo nádherné, parta byla skvělá a zážitky úžasné.

O této firemní akci zaměstnanci řekli:

Blanka H.:
Dík moc, že jsem se mohla zúčastnit. Fakt to stálo za to. Krásný zájezd plný bezva zážitků.
 
Karolína P.:
I já bych Vám chtěla moc poděkovat za možnost se podívat na tak krásné místo! Autosalon jsem chtěla vždycky vidět, k tomu odpočinek v ráji se super lidmi! Ještě jednou  moc děkuju za super zážitek!
 
Michal V.:
Děkuji za příležitost. Bylo to SUPER a moc jsem si to užil!
 
Aneta K.:
Předem děkuji za pozvání a možnost zúčastnit se výpravy do Švýcarska. Výlet to byl supr již jen proto, že se sešla dobrá parta kolegů. Po příjezdu do Nendazu nás uvítalo sluníčko, modrá obloha a krásná vila. Nicméně čas utekl jako voda, ale i pro mě jako „nelyžaře“ byl výlet do hor nezapomenutelným zážitkem. A při návštěvě autosalonu mě ohromilo množství předváděných značek, tak jsem zvědavá, zda se o nějakou z nich rozroste i Autocentrum.
 
Lukáš K.:
V první řadě bych velice rád poděkoval za letošní výlet do Švýcarska. Byl to nádherný zážitek, odpočinek a na salonu bylo opravdu na co koukat. Chata nádherná, parta suprová a počasí přímo okouzlující.
 
Lucie M.:
Chtěla bych poděkovat, že jsem se mohla účastnit tak super akce. Užila jsem si celý výlet na maximum, perfektně jsem se na horách na snowboardu odreagovala, s účastníky zájezdu byla sranda a hlavně díky BARTHu mám opět další nezapomenutelné zážitky, kterých si moc vážím. Takové benefity jsou k nezaplacení.
 
Kamil N.:
Jedním slovem – bezva jízda…no dobrá, dvěma slovy. Auta, jízda, cesta, parta, chata, zábava, lyžování, autosalon – bez ztráty hvězdičky. To jsou tedy Vaše hvězdičky směrem od nás. Děkuji za sebe za pozvání a umožnění zúčastnit se super akce.