Vánoční večírek skupiny BARTH ve stylu Hollywood

Vánoční večírek skupiny BARTH ve stylu Hollywood

Na konci roku 2018 jsme pro zaměstnance skupiny BARTH uspořádali vánoční večírek. Téma Hollywood filmový večer si odhlasovali sami zaměstnanci prostřednictvím ankety.

Vánoční večírky skupiny BARTH jsou neobyčejné a nezapomenutelné. V loňském roce, kdy se kongresové centrum Palác Pardubice změnilo v "Zombie doupě", jsme letos zvolili hvězdné téma = Hollywood filmový večer. Zaměstnanci se převlékli do známých filmových nebo animovaných postav, atmosféra byla úžasná. Na večírek se přicházelo po červeném koberci, během večera se rozdávali sošky Oskarů, hráli se týmové hry a byl připraven bohatý tématický doprovodný program, který moderoval Pavel Cejnar. Vrcholem večera bylo hudební překvapení, soukromý koncert Marka Ztraceného, který zazpíval své nejznámější skladby. 

Nechyběla ani tombola, ve které byl hlavní výhrou Ipad Pro. Vybrat nejlepší kostým nebylo jednoduché, protože převleky byly velmi originální a kreativní. Tři nejlepší hollywoodské kostýmy získali voucher na pronájem obytného vozu na 5 dní. O závěrečnou diskotéku do nočních hodin se postaral Pavel Cejnar. 

Tak takový byl náš hvězdný vánoční večírek a už teď se těšíme na další. Fotky mluví za vše. 

FOTOGALERIE ZDE: