Ptáme se našich zaměstnanců...

Čtěte, jak se zaměstnanci vyjadřují ke svému působení ve skupině BARTH...

Hledáte změnu? 

Uvažujete o změně zaměstnání, protože vás současná práce nenaplňuje. Nastupte k nám do BARTHu, kde našim zaměstnancům vytváříme takové pracovní podmínky, aby u nás byli spokojeni. Vaše budoucí kolegy a týmové parťáky jsme v práci zastavili a bez předepsaného scénáře jsme se jich zeptali, co je na jejich práci baví nejvíce. Tady jsou jejich spontánní odpovědi.

"Práce v BARTHu mě baví, protože rád pracuji ve firmě, která expanduje a kde je jistota stálého zaměstnání. Baví mě práce s lidmi, velice rád absolvuji každou novou výzvu a moje práce je pro mě zároveň koníčkem."

Jovan V.
Vedoucí servisu ŠKODA

"Vždy jsem stál o práci v perspektivní a úspěšné firmě a to se mi podařilo. Tady v BARTHu mě baví práce s lidmi a ve skvělém pracovním kolektivu."

David W.
Prodejce ojetých vozů

"Pro tuhle společnost pracuji rád z důvodu, že je tu mladý kolektiv a velice perspektivní zaměstnání. Naše společnost se nezabývá pouze automobily, ale neustále se rozrůstá do dalších odvětví. Naším klientům rád půjčuji obytná vozidla na jejich dovolenou a tímto jim vytvářím nové zážitky, na které nezapomenou do konce života. Existují i další výhody. Pro zaměstnance jsou i určité benefity, do kterých spadá i pronájem obytného vozu s určitou denní sazbou, která je opravdu výhodná."

Martin Tesař
Koordinátor půjčovny obytných vozů

"Práce v BARTHu mi přináší spoustu cenných zkušeností a super výzvy. Cením si toho, že je moje práce velmi pestrá. Takže jeden den vyřizuji e-maily a další třeba připravuji výstavu. Příjemným benefitem je permanentka do sportovního centra takže si můžu klidně po práci např. vylézt horolezeckou stěnu."

Diana P.
Asistentka marketingového oddělení

"V Autocentru BARTH pracuji ráda, jelikož můžu být každý den nápomocná v řešení jakýchkoli záležitostí našich klientů. Moje práce je rozmanitá."

Tereza K.
Asistentka vedení společnosti

"Rád spolupracuji s těmi nejlepšími a je fajn být součástí toho nejlepšího týmu. Jsem týmový hráč a baví mě řídit kolektiv."

Jiří N.
Vedoucí prodeje dílů a příslušenství

"Ve firmě pracuji rád, protože se každý den děje něco nového. Začínal jsem zde jako servisní poradce a dnes jako ředitel servisních služeb mám možnost ovlivnit chod a řízení firmy a podílím se na inovacích a dalším rozvoji firmy."

Miroslav H.
Ředitel servisu

"Autocentrum BARTH mi nabízí velké technické a technologické zázemí. Mám tady možnost pracovat s moderní technologií opravárenství, ke které bych se jinde nedostal. Baví mě řešit závady a problematiku oprav vozidel. Navíc je tu bezva kolektiv a pohoda při práci."

Jan H.
mechanik

"Motorky mě vždycky bavily a tady se mi splnilo, že zábava se stala mojí prací a práce zábavou. Nejvíce mě baví ta pestrost každodenní práce a kontakt s lidmi, kteří se kolem motocyklů motají."

Martin B.
Vedoucí prodeje motocyklů a motopůjčovny

"BARTH je úspěšná a dynamická společnost, která podporuje kariérní růst. Ve firmě BARTH pracuji ráda, protože se díky ní dostanu k vozidlům, které bych v běžném životě řídit nemohla a navíc oceňuji lidský přístup svých nadřízených, který je perfektní."

Simona B.
Asistentka servisu

"Ve firmě BARTH-media pracuji ráda, protože je to stabilní společnost, která je více než 20 let na trhu. Nebráníme se novým nápadům a projektům, práce je rozmanitá a rozhodně není stereotypní."

Adéla Ž.
Reklamní poradce - obchodník
"Ve firmě BARTH-media pracuji rád, protože jsme skvělý tým lidí a dokážeme všichni společně táhnout za jeden provaz, abychom odvedli pro klienta ten nejlepší výsledek. Líbí se mi, že pracujeme s kvalitními materiály a používáme nejmodernější technologie, které se na trhu nabízí."
 
Josef M.
Vedoucí výroby reklamy

"V Autocentru BARTH pracuji rád, protože touto prací si plním svoje sny. Rád jsem u toho, když se něco děje."

Jakub J.
Prodejce vozů

"Pro společnost BARTH pracuji rád, protože je to firma s profesionálním zázemím. Moje dobře odvedená práce je vidět."

Martin S.
Lakýrník

BARTH je prosperující firma, která mi dává jistotu práce. Na mé pozici mě baví ta různorodost, jednání s klienty a dobré finanční ohodnocení.

Tomáš D.
Servisní poradce lakovny