Návštěva ženevského autosalonu a školení ve Francii

Návštěva ženevského autosalonu a školení ve Francii

Zaměstnanci Reklamky a Autocentra BARTH se díky své práci podívají na tak zajímavá místa jako je např. ženevský autosalon.

Neobyčejné zážitky s BARTH Experience...

Vedení skupiny BARTH připravilo v březnu pro téměř 30 zaměstnanců školení ve francouzském horském resortu Megeve, které se nachází v krásném prostředí Savojských Alp a s více než 300 km sjezdových tratí je rájem pro lyžaře a další milovníky zimních sportů. Když přálo počasí, podmínky pro lyžování byly ideální. Někteří pracovníci se také podívali zubatkou pod Mont Blanc k ledovci Mer de Glace, kde je krásná vyhlídka a ledová jeskyně. 

Součástí programu byla i návštěva autosalonu v Ženevě, kde byly představeny automobilové novinky, koncepty, pokroky v elektromobilitě nebo třeba i nejdražší kousky pro vyvolené, které mají hodnotu v přepočtu přes 400 milionů Kč.

I takto neobyčejně se dá pojmout školení...

Zeptali jsme se samotných účastníků, jak hodnotí teambuilding.

"Chtěla bych touto cestou moc poděkovat za možnost účastnit se tohoto tripu s partou skvělých lidí, díky nimž jsem se skvěle bavila po celou dobu. V Alpách a celkově ve Francii jsem byla poprvé, takže zážitek z akce mám nepopsatelný. Velice si vážím i toho, že jsem mohla navštívit autosalon v Ženevě a vidět auta, která u nás neuvidím. V sobotu nám vyšlo i nádherné počasí a lyžovačka na svahu hory Mont Joly s parádním výhledem na Mont Blanc byla třešničkou na dortu."
Míša J.

"Perfektní krátká „dovolená“, na kterou jen tak nikdo ze zúčastněných nezapomene. Skvělá parta, krásné prostředí, dobré pití, co víc si přát. Výlet obsahoval jak teambuildingové akce, tak také lyžování na dlouzích svazích a také jsme viděli všechny nové modely světových automobilek. Jedním slovem báječné."
Adam B.

"Chtěla bych poděkovat za možnost se zúčastnit tohoto 5-ti denního zájezdu, který se přeměnil v úžasnou nekončící párty s nonstop záchvaty smíchu. Sešli jsme se super parta a bylo to fakt nepopsatelné. Všichni jsme si to užili a myslím, že budeme ještě hodně dlouho vzpomínat." 
Markéta Č.

"Chtěl bych poděkovat, za skvělý zážitek, luxusní auta, které člověk v našich končinách ani nevidí, v kombinaci s pěknými výlety, skvělou partou a dobrým pitím…….co víc si přát."
Ondra K.

"Chtěl bych moc poděkovat za možnost účasti na tomto teambuildingu. Byla to naprostá paráda. Sešli jsme se ve skvělé partě, výlet do Ženevy byl super a i když nám vyšlo počasí jen na odjezdový den (což jsme využili na výlet na ledovec Mer de Glace), tak jsme si to náramně užili. Myslím, že jsme si odvezli spoustu zážitků."
Pavel S.